Postelja, na kateri ne boste “kraljična na zrnu graha”

Glede na to, da tretjino svojega življenja prespimo, je dober in kvaliteten spanec, ki ga pričara prav tako kvalitetna postelja, še kako pomemben za posameznikovo zdravje in počutje.

Slika postelje

Postelja

Ko smo majhni, za te zadeve poskrbijo naši starši, ko odrastemo in se ustalimo, pripade vloga staršev in z njo povezane skrbi nam. Kaj pa vmesno obdobje – za mnoge najlepša študentska leta? Takrat pa najbrž niti ne pomislimo na to, da bi se ubadali z vprašanji, kot so:

–           Ali je postelja v novem stanovanju dovolj kvalitetna?

–          Ali bi jo bilo potrebno zamenjati?

In najpomembnejše: Ali bom res tooooliko denarja namenil za posteljo, ko bi si za takšno vsoto lahko privoščil super potovanje?

Pametna naložba, ki se obrestuje

Naj vam ne bo žal denarja, ki ga boste namenili za nakup kvalitetne nove postelje. Morda se boste res morali odpovedati kakšni zabavi, skoku na obalo in novi cunjici, se boste pa zato zbujali naspani in polni energije za naporne dneve v predavalnicah, ure učenja ter stresne situacije med izpiti. Za rokav lahko seveda pocukate tudi vaše starše, ki vam bodo, prepričani smo, z veseljem priskočili na pomoč. Nova postelja in ležišče vam bosta tako prihranila ogromno časa, ki ga boste lahko namenili študentskemu delu, obšolskim dejavnostim in sprostitvi.

Postelje video

Po jutru se dan pozna

… In po dnevu večer, bi rekel kdo. Pa še res je. Zato si tudi v študentskih časih privoščite užitek počitka v objemu postelje, ki vam bo pisana na kožo. Pa še en namig … Slajše bo tudi prebujanje v dvoje.

No comments yet.

Leave a Reply

Spletna stran v2