Dober osebni trener

Si želite boljših psiho-fizičnih sposobnosti, lažjega premagovanja stresa, večje delovne storilnosti in učinkovitosti in izboljšanja kakovosti vašega življenja? Ključ do vašega uspeha je vadba pod nadzorom osebnega trenerja, saj boste z njegovim znanjem in pomočjo do svojih ciljev prišli varno in mnogo hitreje.

Kakšna je naloga osebnih trenerjev in kako izbrati pravega?

Osebni trenerji

Osebni trener

Osebni trenerji vam pomagajo doseči vaše fizične cilje veliko hitreje kot bi jih sicer. Osebni trener se popolnoma posveti vam primerni vadbi, zmanjša tveganje za poškodbe pri izvajanju vaj, vaja bo lahko tudi veliko bolj prijetna. Osebni trenerji vas znajo motivirati pri izvajanju vaj, pri vzdrževanju novega življenjskega sloga, ki omogoča pridobivanje želenih rezultatov.

Osebni trenerji se zelo razlikujejo v ceni, izobrazbi, usposobljenosti, izkušnjah in osebni filozofiji. Pri izbiri vašega osebnega trenerja bodite pozorni predvsem na to, da ima oseba izkušnje s tovrstnim delom in da je kvalificiran za izvajanje tovrstne dejavnosti. Dober moto pri izbiri osebnega trenerja je da preverite, ali osebni trener dejansko tudi sam živi tako kot svetuje vam, s tem boste ugotovili, če to kar počnejo, počnejo res s srcem.

Osebni trener vam bo znal svetovati, kako vaditi učinkovito in z nadzorom nad vadbo bo poskrbel za maksimalni izkoristek vašega časa, ki ga namenjate vadbi, hkrati pa vas bo motiviral, da boste lahko tudi sami kmalu ugotovili, česa vse je vaše telo sposobno. Boljše počutje in zdrav način življenja sta oddaljena korak stran – z osebnim trenerjem bo ta korak lažji.

Lucijan Cigale je ustrezno izobražen in strokovno usposobljen osebni trener, ki vas bo znanjem, izkušnjami in individualnim pristopom varno, hitro in učinkovito popeljal do vašega uspeha.

No comments yet.

Leave a Reply

Spletna stran v2